logo hanbit 

  

  korea  eurpa - vlaggen                                                                                                

 

korea-belgie                                     

Zuid-Koreaanse voedingswaren en gezondheidsproducten 

HANBIT is gespecialieerd in de import en distributie (detail- en groothandel) van Zuid-Koreaanse voedingswaren en gezondheidsproducten.

HANBIT moedigt het gebruik van gezonde voeding in ons dagelijks leven. Daarom selecteren en promoten wij wereldwijd gekende Zuid-Koreaanse well-being producten op Europese markt.

 

Eigen merkproducten “Private Branding Products"

HANBIT is altijd alert voor de specifieke behoeften en vereisten van Europese klanten. Daarom investeren wij in het produceren van onze eigen merkproducten op basis van zorgvuldig geselecteerde Zuid-Koreaanse traditionele ingrediënten in lijn met de Europese voedingscultuur.

 

KOREAN RED GINSENG COFEE

Wij werken met de kostbaarste geschenken die de natuur ons geeft, de ginseng en de koffieboon, en is daar bijzonder trots op. In samenwerking met Hurum (vooruitstrevende Zuid-Koreaanse producent in gezonde voedingswaren en voedingssupplementen) verwerken we de wereldberoemde Koreaanse rode ginseng in heerlijke koffie. Dat doen we met heel veel passie en vakmanschap, een combinatie die de beste kwaliteit garandeert.

 

SCHIZANDRA FRUIT DRINK

Voor het eerst in Europa presenteert HANBIT in samenwerking met Hurum met veel trots Schizandra Fruit Drink, d.i. Koreaanse rode bessen in poedervorm geschikt voor de bereiding van fruitsap, thee, milkshake, desserten etc. Een ware ontdekking voor al uw zintuigen !

 

Een onberispelijke service

De ondernemingsgeest van HANBIT is ook te merken in de bevrediging en het respect van de klant. Luisteren en de persoonlijke service aanbieden, is de missie van onze ploeg.