hanbit tolk koreaans nederlandsTolken Nederlands darrowKoreaans

Tolken op al uw zakelijke besprekingen

 

U wilt een goede communicatie zonder miscommunicatie en cultuurbarrières ?

Business  = communiceren 

Zakendoen is communiceren. Goede communicatie is immers het eerste vereiste voor het bedrijfsleven, in binnen én buitenland.
Het inzetten van een native tolk met een diepgaande kennis van Koreaanse (zaken)cultuur en de omgangsvormen kan doorslaggevend zijn voor belangrijke presentaties, cruciale onderhandelingen en vergaderingen, correcte begeleiding van handelsbezoeken en delegaties.

Uw Koreaanse klanten zullen zich ook zeer gewaardeerd voelen doordat zij in hun eigen taal worden aangesproken met correcte beleefdheidsvorm en u zal zich een stuk geruster voelen met een ervaren native tolk naast u.

Effectieve communicatie = communiceren zonder misverstanden door cultuurverschillen

Professionele relaties staan of vallen met effectieve communicatie. Maar die wordt minder evident wanneer die niet in uw moedertaal verloopt. Subtiele verschillen of verschillende uitspraken kunnen een geheel andere betekenis hebben. Door het inzetten van een tolk kunnen miscommunicatie en misverstanden door cultuurverschillen voorkomen worden.

Voor professioneel tolkwerk Nederlands – Koreaans bent u bij mij in goede handen. Ik breng uw boodschap even krachtig over als u ze bedacht !