Ellimetal NV krijgt een nieuwe Koreaanse productielicentie
Kim

ellimetal logo

In het voorjaar van 2022 werd bij Ellimetal NV een audit uitgevoerd door KGS (Korea Gas Safety Corporation). Als resultaat van deze succesvolle audit heeft Ellimetal NV een nieuwe Zuid-Koreaanse productielicentie gekregen.

Tijdens deze audit heeft beëdigd tolk, Eun-Jung Kim voor Ellimetal NV en KGS de nodige tolkdiensten geleverd.

VDL-KTI NV krijgt een nieuwe Koreaanse productielicentie
Kim

VDL groep logo

In juni 2021 werd bij de VDL-KTI NV te Mol een audit uitgevoerd door KGS (Korea Gas Safety Corporation). Als resultaat van deze succesvolle audit heeft de VDL-KTI NV een nieuwe Zuid-Koreaanse productielicentie gekregen.

Tijdens deze audit heeft beëdigd tolk, Eun-Jung Kim voor de VDL-KTI NV en KGS de nodige tolkdiensten geleverd.

Soudal neemt Koreaanse siliconeproducent Dong Yang over
Kim

 

Soudal, 100% Belgische familiebedrijf, is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker. In 2017 heeft Soudal het Zuid-Koreaanse Dong Yang Silicone Co. Ltd. overgenomen. De overname is een volgende stap in de geografische uitbreiding van Soudal en versterkt verder haar positie in Azië.

In januari 2019 heeft een technische team van Dong Yang Silicone het moederbedrijf Soudal in Turhout bezocht en beëdigd tolk, Eun-Jung Kim heeft de nodige tolkdiensten (Engels - Nederlands - Koreaans) geleverd.